Notifications
Clear all

Korang jaga2 lah dgn kaki kencing ni..  

 

Belakepare
(@belakepare)
New Member
Joined: 2 years ago
Posts: 2
25/07/2019 6:33 pm  

Korang jaga2 lah dgn kaki kencing ni..tadi ada dia iklan free rm10 ke 20..jap ag dah pm dia minta screen shoot no kod 6 angka ..sms dlm bahasa cina..tu kalau bagi no tu lat dia,dia buka whatsapp kita pastu dah kena ban no whatsapp kita..dah terkena aku ari tu..sial tol

7


Quote
Adieef Taib
(@adieef-taib)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 6
25/07/2019 6:34 pm  

babi anak


ReplyQuote
Hafefi Lmf
(@hafefi-lmf)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 9
27/07/2019 2:26 pm  

pukima ini orang

skr online banyak scammer!!!


ReplyQuote
En Sahamin
(@en-sahamin)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 6
02/08/2019 4:20 pm  

kalau percaya orang ini memang bodoh


ReplyQuote
Share:
918Kiss Malaysia